Adverts

Saturday, January 14, 2012

Perpustakaan UTHM & KyoPropagandaSeperti yang kita tahu, Perpustakaan Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) ini merupakan perpustakaan yang terbesar di Asia Tenggara. Dilengkapi dengan pelbagai kemudahan yang disediakan menjadikan ia sebagai salah satu ikon di Malaysia.

Sebenarnya bukan mahu bercerita tentang perpustakaan ini, tetapi mahu kongsi sedikit video mengenai perpustakaan ini. Video korporat ini sungguh menarik untuk dipertontokan, satu langkah yang bijak dilakukan oleh pihak perpustakaan UTHM. Mari kita saksikan,Seterusnya, saya mahu kongsikan sebuah channel di Youtube yang amat menarik bagi saya. Adakah anda kenal dengan mereka di bawah ini.


Siapakah mereka ini? Mereke dikenali sebagai KyoPropaganda di Youtube. Semua video yang mereka buat adalah sebagai hiburan semata-mata disorotkan dengan pelbagai jenaka. Mereka semua ini tiada kena mengena dengan video perpustakaan UTHM, xD Antara video yang diorang buat adalah seperti dibawah ini,

Untuk melihat channel Youtube mereka, anda boleh klik SINI. Mereka juga tersenarai didalam top 10 Malay Famaous Channel. Itu sahaja untuk post pada kali ini, :) sekian. Terima kasih, assalamualaikum w.b.t.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...