Adverts

Monday, February 27, 2012

Presentation Final Projek


ALhamdulillah, 2 final projek telah pun siap dibentangkan pada hari ini. Cuma ada masalah sedikit semasa pembentangan projek Database. Terlupa yang semalam ada membuat penambahan Auto Number di Database, dan coding di bahagian Delete tertinggal untuk membuang data AutoNumber. Agak kelam kabut sikit semasa pembentangan, arrrrghhhhh. Alhamdulillah, kesilapan tersebut dapat dibetulkan semasa pembentangan.

Untuk Projek Network, Alhamdulillah dapat markah yang baik. Bersyukur sangat-sangat sebab dapat tajuk CyberCafe, terima kasih juga kepada ahli-ahli dalam kumpulan kerana dapat memberi kerjasama semasa pembentangan. Terima kasih En Hannes, :D Terima kasih..terima kasih..terima kasih. Untuk projek database pula, En Amri mengatakan bahawa semua kumpulan mendapat markah yang baik. Alhamdulillah, walaupun presentation kucar-kacir. Fuuuh, ujian Allah s.w.t. datang pada bila-bila masa.

Ya, esok merupakan hari penting =.=" Test II Akaun. Subjek yang agak susah untuk semester ini tambahan juga, Kalkulator yang telah lama hilang sejak dari semester II. Subjek yang akan masuk ialah Pelarasan, Pengekosan dan Belanjawan Tunai. Semuanya mempunyai perngiraan nombor-nombor yang AMAT besar, maka kita akan menggunakan kaedah darjah satu untuk mengira kiraan tersebut.

Doakan saya semoga berjaya. Kepada rakan sekelas, Goodluck..All the best. Study-study, esok Test pukul 2 petang. Ada lagi masa, semoga Allah s.w.t. mempermudahkan kita menjawab pada hari esok AMIN.


Itu sahaja untuk post pada kali ini, sekian. Terima kasih, :) Assalamualaikum w.b.t.No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...