Adverts

Saturday, February 25, 2012

VB.net kepada Database (Video)Alhamdulillah selesai sudah projek akhir Database untuk semester ini, kini hanya menunggu masa untuk membuat presentation pada hari Isnin ini sahaja. Laporan projek juga dalam proses untuk dilakukan. Di bawah ini merupakan ujikaji terhadap sistem yang telah dilakukan,Projek ini masih dalam versi Beta, banyak yang perlu ditambah untuk menjadikan ia lebih berguna lagi. Tapi ini sahaja yang kami mampu lakukan dalam masa sebulan ini dengan mencari tutorial dan berjumpa dengan pensyarah.

Seterusnya adalah projek Network yang telah pun siap pada hari ini juga, namun tiada video Demo untuk dilakukan. Cuma perlu siapkan Laporan projek dan slide presentation pada hari Isnin ini sahaja. Semoga Allah s.w.t. mempermudahkan segala urusan, Amin.

Pada hari Selasa pula, akan diadakan Test II Prinsip Perakaunan. Harap dapat buat yang terbaik hanya tinggal 3 hari sahaja sebelum test, latihan perakaunan pun belum siap lagi. Esok merupakan hari yang agak sibuk, @.@" Testing Project Network, Report Project dan Latihan Akaun. Semoga sempat siap dalam masa 1 hari itu, >.< Doakan saya supaya Allah s.w.t. memudahkan lagi perjalanan pada minggu depan dan seterusnya.

Itu sahaja untuk post pada kali ini. Sekian, terima kasih. Assalamualaikum w.b.t.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...