Adverts

Friday, September 21, 2012

Final Presentation Week

Assalamulaikum w.b.t.

Alhamdulillah, minggu yang sibuk dengan presentation telah pun berakhir dengan jayanya. =.=" Sudah menjadi kepastian pada minggu hadapan akan berhadapan dengan minggu mengulangkaji pelajaran.

Di bawah ini merupakan hasil final project yang tidak seberapa untuk semester ini. Kami telah diberi tugasan untuk menghasilkan video 3D, web portal untuk JCorp - IKS Johor dan membangunkan robot untuk perdagangan.

Pembangunan Aplikasi e-Dagang



Pemodelan dan Animasi 3D


Pengaturcaraan Berasaskan Web - Perniagaan & Keusahawanan





16 comments:

hainom OKje said...

Peh....pening OKje...he..he... ambik course apa Fir

siti naqiah said...

perghh gempak la video tu..tahniah2, hehe :D

لين Si Pipi Merah said...

bittaufeeq wannajah!

Muhammad Firdaus Bin Kamarudin said...

@hainom_okje teknologi maklumat :)

Muhammad Firdaus Bin Kamarudin said...

@siti_naqiah terima kasih :)

Muhammad Firdaus Bin Kamarudin said...

@lin jazakallahu khairan :)

siti naqiah said...

kretif, hehe..gud luck! :D

Muhammad Firdaus Bin Kamarudin said...

@siti_naqiah hehe, da habis present la

Everything's Everythings said...

Berapa lama la abil masa utk siapkan 3D animation tu?
bukannya senang tu kan? pernah tgk kawan buat animation 3d dia ckp berbulan2 dia buat tapi hasilnya tgk dalam berapa minit je xD

Muhammad Firdaus Bin Kamarudin said...

@EE haha, yg nie sebulan je, sebab render satu2.. klu buat pnjg2, mmg render lame gak.. na buat pon lame gak xD

haz said...

cool gilaaa! awk pn amik kos IT gak ke? yg ni fyp eh??

Uwais Aminin said...

layan komen kat sini jap

Muhammad Firdaus Bin Kamarudin said...

@haz hehe, yep :)

Muhammad Firdaus Bin Kamarudin said...

@uwais hehe, boleh2 :)

لين Si Pipi Merah said...

entry baru..entry baru please :)

Muhammad Firdaus Bin Kamarudin said...

@pipi_merah huhu, ye2... jap, tunggu malam :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...