Adverts

Monday, October 8, 2012

Taylor's University Lakeside Campus

Alhamdulillah, telah selesai exam final pada hari ini =.=" Semuanya berjalan dengan lancar walaupun terdapat beberapa subjek yang agak sukar untuk difahami. Oleh itu, secara rasminya saya akan menyambung semula mengupdate blog pada hari ini dan seterusnya.

Pada hari Sabtu yang lalu (6 Oktober 2012), saya telah pergi ke Taylor's University Lakeside Campus untuk menghadiri bengkel web yang dianjurkan walaupun peperiksaan belum tamat -.-" Saya menghadirinya bagi mengetahui maklumat yang akan disampaikan bagi menyertai pertandingan web yang akan berlansung pada 20 Oktober nanti di tempat yang sama.


Oleh itu, pada hari ini saya ingin berkongsikan sedikit pengalaman dan gambar ketika berada di sana. Suasana dan persekitaran universiti adalah sangat baik berbanding dengan universiti saya.







Segala kemudahan dan fasiliti di kampus ini memang terbaik. Kalau dilihat dari segala sudut universiti ini kelihatan seperti pasar raya mall -.-" Terdapat 7-Eleven, TeleGift, SubWay, Baskin-Robbins dan lain-lain lagi.

Untuk maklumat lanjut mengenai universiti ini, boleh kunjungi ke laman web Taylor's. Sekarang study untuk pertandingan web pula, chaiyok!

14 comments:

hainom OKje said...

University sekarang ni canggih-canggih..... nak apa semua dapat!!! seronok cuma keluar duit aje kan.....

Muhammad Firdaus Bin Kamarudin said...

hehe, yep.. Universiti uh rse yurannye mahal kot

Icah Banjarmasin said...

Kapan ya aku kesana..dream..lol.

Muhammad Firdaus Bin Kamarudin said...

@icah haha, bisa aja jika ada peluangnya

✿Lady Ainaa✿ said...

cantiknyaaaaaaaaaaaa Taylor University ni!!! Ya Allah.. rugi je ena tolak tawaran untuk belajar ke sini dahulu.. huaaaaaaaaaaaaa.. terpegun!!! Tapi memang byk pembelajaan la kan kan

Muhammad Firdaus Bin Kamarudin said...

@ena hehe, mmg mahal rasanya kalau dilihat pada kemudahannya.

Syazwani Jalal said...

wao selesanyew byrn pom mnyelesakan jugak ? huhuu

Muhammad Firdaus Bin Kamarudin said...

@syazwani hehe, tidak berapa pasti. Tapi rasanya mmg mahal kot.

لين Si Pipi Merah said...

alhamdulillah.. harap result nanti with a flying colours yep. :)

Muhammad Firdaus Bin Kamarudin said...

@lin Insya'Allah :) da 2 keputusan da taw.. hehe, tinggal lagi 3 je..

Cikgu Ma said...

cantiknya taylor U...

gud gud luck dik ^_^

Muhammad Firdaus Bin Kamarudin said...

@cikguMa hehe, terima kasih :)

piko ija said...

aku suke design bgunan tue....hehe

Muhammad Firdaus Bin Kamarudin said...

@piko hehe, cantik an :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...