Adverts

Sunday, November 11, 2012

UTHM Research & Inovation Festival 2012

السلام عليكم و رحمة الله

Pusat Inovasi, Pengkomersilan dan Perundingan, Pejabat Pengurusan Penyelidikan, Inovasi, Pengkomersilan & Perundingan akan menganjurkan program tahunanya iaitu PROGRAM RESEARCH & INNOVATION FEST (R&I FEST)2012. Program diadakan adalah bertujuan untuk memberi peluang kepada penyelidik & pelajar UTHM khasnya dalam mempamerkan hasil-hasil penyelidikan mereka serta memberi ruang perkongsian ilmu dikalangan penyelidik berkaitan inovasi dan penemuan baru yang boleh diketengahkan bagi tujuan pengkomersilan dan sebagainya.

Alhamdulillah baru selesai dari pertandingan tersebut, agak sibuk kebelakangan ini bagi menyiapkan sepenuhnya projek. Tidak sempat untuk berblog walking, update dan sebagainya. Maaf >.<

Saya telah menghantar 2 penyertaan, kategori pensyarah dan pelajar. Untuk kategori pensyarah bertanding atas tiket PiTOS (PPD Industrial Training Online System) manakala kategori pelajar untuk uGPAcs (UTHM GPA Calculator System).

Bertanding dengan Dr, Prof, Madya, pelajar degree, pelajar PHD, pelajar master dan sebagainya memang amat sukar sekali memandangkan kami hanya dari Diploma -.-" Kami masuk pertandingan ini sekadar mencuba nasib sahaja, menang atau kalah adalah belakang kira.


Akhir kata, Alhamdulillah kami memperoleh tempat ketiga bagi kategori pensyarah dan memperoleh pingat gangsa :) Untuk post yang seterusnya saya akan mempamerkan produk yang kami pertandingkan.

8 comments:

Cik Ain said...

wahwahwahhh tahniah bro fir and the geng xD

Amirah Nuraisyah said...

wah..congrates :D

EH - Ekslamasi Holistik said...

Tahniah...

hainom OKje said...

Wah Fir....asyik menang je.... boleh le belanja OKje .....he...he...

Muhammad Firdaus Bin Kamarudin said...

@cik_ain terima kasih :D

Muhammad Firdaus Bin Kamarudin said...

@amirah terima kasih :)

Muhammad Firdaus Bin Kamarudin said...

@kak hainom hehe, Insya'Allah xD

CikMunBlogger said...

wah wah wah ! tahniah .

sila bank in rm100 ke akaun saya ea . hehe XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...